nedeľa 23. októbra 2016

Berlín vol.1

Na letisku bola sranda - nenapíšem "ako obyčajne", pretože som s Pať letela prvýkrát lietadlom. Muro si nechtiac kúpil štvoreurové pivo a my chtiac kávu. Za nami sedel Ind, ktorý si škrabkal chodidlo. No napokon, už sme nasadli. My dve divný pocit, ale zato celé to bolo fakt supr. My letíme :)))
Do Berlína sme prileteli okolo 18:00. Najprv sme si kúpili lístky na mestkú hromadnú dopravu. Úspešne cez deutchland automaten. Dorazili sme v pohode, ale hladní. Keby sme neboli glutenfree sisters, tak by sa najedli hockde. Ale tu sme šli do obchodu a kúpili víno s chipsami. Nevadí. Vybalili sme sa, ubytko cez airbnb bolo fakt super. Predstavte si Ikeu. Vyšli sme teda do večerných ulíc. Prvý cieľ bol Alexanderplatz, potom židovský pamätník (v noci dosť strašidelnô) a napokon Brandeburská brána. Krása, veď posúďte sami :)
Zobudili sme sa do upršaného druhého dňa. No fasa. Mysleli sme si, že takto bude celý deň. O 11tej prestalo pršať. Aké to šťastie :) Róbert nás zaviedol k Berlínskemu pivovaru - boží architektúra. Naša cesta pokračovala ďalej, tentokrát k Berlínskemu múru. Silný zážitok.



































Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára